God natt!

Usch vad mycke det e o göra innan jul... Idag har vi hållt på hela dagen, men nu ska jga gå o lägga mig så godnatt gott folk


Kommentarer
Postat av: Tiana

Hej! Ville bara säga att jag älskar din blogg. Jag är 25 år med en dotter på 9 år och nu väntar jag på min lilla son som beräknas födas 6/1. Så nu när jag går här hemma och väntar på min bebis så brukar jag kika in hos dig och läsa om era vardagar:) Ni verkar vara en helt underbar familj. Och vi verkar ha mycket gemensamt har jag märkt, inte bara att våra barn är i samma ålder. men vad jag har förstått så har inte dina barn samma pappa? Det kommer inte mina heller ha, men min man är som pappa till min dotter. Så flummigt att man kan relatera till någon som bara läst om på en blogg. Såg att du skrev att din dotter har bollywood blod i sig stämmer det? haha jag orkar inte, min man är halv polack 25%iranier och 25% paki så min son kommer att ha liite bollywood i sig:) Anyways...ville bara säga det och önska er en riktigt god jul och ett gott nytt år:)

2011-12-17 @ 00:56:37
Postat av: Clauloci

Hej Tiana! Underbart o läsa din kommentar och se hur mkt gemensamt vi faktiskt har :) Nä mina barn har inte samma pappa, men Bebo är en underbar bonus pappa och min dotter riktigt avgudar honom, han behandlar henne som om det vore hans kött o blod, vilket jag förstod att din oxå gjorde, vilket är härligt o höra!! för även om man har ett barn eller fler kan man hitta en man som älskar en och ens barn. vilken underbar blandning din son kommer få och ett stort grattis till dig och din underbara familj! Ja min dotter e 25% bollywood och 12,5%svensk o 12,5 rysk med 50% Chilenare :) du har inte så långt kvar nu och snart kommer du få ha din son i dina armar, vet att den sista tiden kan vara lite jobbig men håll ut för sen vet man ju inte när man får en magen igen hihihi PeaCE o kärlek till dig och familj med God jul!!

2011-12-17 @ 19:55:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0